Maaliskuun suosikit

KonMari – Siivouksen elämänmullistava taika

En tiennyt, että joku kirja saisi näin voimakasta halua käydä kaikki tavarat läpi ja heittää kaikki esineet pois mitkä ei iloa tuota. Kirjaa en ole ihan vielä loppuun saanut, mutta pienesti olen jo katsonut kaikki turhat vaatteet kirpparille ja tehnyt vähän jo alustavia järjestelyjä. Kuitenkin kunnon marituksen aloitan vasta kirjan luettua loppuun.

konmari_S3A3222

Musta Vero Modan pitsimekko

Löysin House of Brandonilta nätin mustan mekon. Tarkoituksena mekko oli suunniteltu hautajaisiin, mutta mallin ja värin puolesta se sopii hyvin myös muihin juhliin. Hintaa taisi olla sellainen kolmisenkymppiä.

mekko_S3A3202mekko_S3A3212

Marimekon Fokus-taulu DIY-projekti

Tämä tietysti kuuluu viime kuun suosikkeihin. Lisää projektista edellisessä postauksessa.

fokus_S3A3194
fokus_S3A3201

Sannin keikka Varastoklubilla Raumalla

Oltiin toisen kaverini kanssa suunniteltu kuukausi takaperin, että mentäisiin Raumalle katsomaan Sannia. Kaverille kuitenkin sattui iltavuoro sille päivälle, joten se sitten jäi. Toisen kaverin kanssa sitten ajateltiin, että vois tehdä jotain ja hetkenpäästä ”extempore” ajettiin kohti Raumaa. Keikka oli aivan huikea, olisin kyllä vähän enemmän toivonut niitä uusia biisejä. Taisi uudelta levyltä olla Oo se kun oot, Moukari ja Sanni jos oikein muistan. Keikan jälkeen bailattiin vielä hetki tanssilattialla ja 12 aikoihin lähdettiin ajamaan kohti Ukia. Oli kyllä hauska ilta ja hyvä keikka!

Näyttökuva 2017-04-03 kello 16.32.11

Kuiva-ainepurkit ja Dymo

Näin aivan ihanan idean kuiva-ainepurkeista ja Dymolla kirjoitetusta etiketistä. Dymon ostin Clas Ohlssonilta 15 eurolla muistaakseni ja lasipurkkeja oon aina Tokmannilla käydessäni napannut mukaan. Nyt purkkeja on jo enemmän mitä silloin kun nämä kuvat on otettu. Tavoitteena olisikin saada kaikki kuiva-aineet kauniisiin purkkeihin.

purkit_S3A3253
purkit_S3A3262

Semmoisia suosikkeja viime kuulta.

terkuin
ella-sign

 

Jätä kommentti